Een onvergetelijke dag

Midden in het Groene Woud en toch maar 5 minuten van de snelweg verwijderd, vind je Boerderijterras Jacobushof. Een prachtige boerderij met een koeienstal die nog volledig in bedrijf is met zowel binnen als buiten volop ruimte. Een ideale locatie om jullie gasten te ontvangen en samen, tot 21.00 uur, ongedwongen te genieten van de dag van jullie dromen. Terwijl de kinderen spelen op het grasveld en opa en oma genieten van het uitzicht over de uitgestrekte weilanden, kunnen jullie lekker kletsen met je gasten of ontspannen aan de bar.

Officiële trouwlocatie

Boerderijterras Jacobushof is door de gemeente Boxtel aangewezen als officiële trouwlocatie. Hierdoor is het mogelijk om je huwelijk in één van onze sfeervolle ruimtes te laten plaatsvinden. Bij mooi weer creëren we een romantische setting in Het Buitenhof. Na afloop kun je meteen de taart aansnijden en worden alle gasten door onze medewerkers in de watten gelegd.

Trouwen op maat

Trouwen is maatwerk. Bij Boerderijterras Jacobushof denken graag met je mee om van jou trouwfeest de dag van je dromen te maken. Wil je een prachtige bruidstaart, petit fours of gaat je meteen aan de borrel? Rob en Francien regelen het voor je. Zo hoef je bij wijze van spreken alleen maar ‘ja, ik wil’ te zeggen en wij regelen de rest.

Meer informatie

We helpen je graag bij het realiseren van de mooiste dag van je leven en nemen dan ook met liefde alles voor je uit handen. Tijdens de voorbereidingen zijn Rob en Francien je vaste contactpersonen. Wil je meer informatie, neem dan contact op via 0411 - 67 31 74.