Vergaderen

Midden in Het Groene Woud, ver weg van de drukte en uit de sleur van kantoor ligt Boerderijterras Jacobushof. Met zijn prachtige ligging, aan de rand van natuurgebied de Mortelen en de Campina ervaar je rust en ruimte. Die rust en ruimte brengt je op andere gedachten, geeft je inspiratie en brengt je op nieuwe ideeën. Een ideale locatie voor een vergadering, brainstormsessie of een creatieve workshop.

Sfeervolle accommodaties

De oude rundveestal is omgetoverd tot een sfeervol café met een groot terras. In het café kijk je uit op de koeienstal. Daarnaast zijn er diverse sfeervolle accommodaties met karakteristieke kenmerken van de toenmalige koeienstal waar je in alle rust kunt vergaderen of brainstormen.

Het binnenhof beschikt over 25 zitplaatsen en heeft een eigen bar. De huiskamer beschikt over 15 zitplaatsen. Deze accommodaties zijn zowel samen als los te reserveren. Indien je een accommodatie reserveert voor een groep van 30 personen of meer krijg je ook de beschikking over Het Buitenhof. Dit is een gezellig buitenterras met luifel. Genoemde accommodaties zijn met statafels uit te breiden tot 80 personen.

Wanneer je het graag wat hogerop zoekt kun je gebruik maken van de hooizolder. De hooizolder beschikt over 40 zitplaatsen en is door middel van statafels uit te breiden tot 75 plaatsen. Deze unieke plek is alleen per trap te bereiken!

Ideaal voor kleine groepen

Doordat je gebruik kunt maken van meerdere ruimtes lenen onze accommodaties zich perfect om voor korte brainstorm sessies in kleine groepjes uit elkaar te gaan. Mocht je tussendoor willen ontspannen kun je even over de boerderij lopen en plaatsnemen bij de dieren of een uitgebreide wandeling maken in het nabij gelegen natuurgebied.

Smaakvolle arrangementen

Elke vergadering, brainstormsessie of workshop stemmen we af op jou wensen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en de ruimtes zijn van alle comfort en technische gemakken voorzien. Mocht je tussendoor trek hebben kun je gebruik maken van diverse smaakvolle arrangementen.

Prijslijst vergaderarrangementen

  • Zaalhuur halve dag (minder dan 3,5 uur)€ 50,-
  • Zaalhuur hele dag (meer dan 3,5 uur)€ 100,-
  • Zaalhuur hele dag incl. ochtend (in overleg mogenlijk) € 150,-
  • Thermoskannen koffie of thee€ 20,-
  • De eerste thermoskan koffie of thee is gratis

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rob of Francien op 0411 - 67 31 74.